MENIU

Cristian Tudor Popescu, veste proastă pentru Simona Halep înainte de finala cu Bertens

<p>Cristian Tudor Popescu&nbsp;</p>

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat în finala turneului Premier 5 de la Cincinnati după ce a învins-o, duminică, pe Aryna Sabalenka din Belarus, locul 34 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4. Finala dintre Simona Halep şi olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc, duminică, de la ora 21.00.

Este a şasea finală pe care Simona Halep o va disputa în acest an. Halep s-a mai calificat în finala acestui turneu în 2015 şi 2017.

Cristian Tudor Popescu are veste proastă pentru Simona Halep înainte de finala cu Bertens: "Olandeza practică un tenis nebun, este singura din circuit care lovește cât poate în tot ce mișcă".

"Simona are prima șansă, însă Bertens este o adversară foarte dificilă. Poate cea mai dificilă de la Cincinnati. Pentru că e o jucătoare completă, nu este felul Sabalencăi. Bielorusa practică un tenis nebun, este singura din circuit care lovește cât poate în tot ce mișcă. Având în vedere și fizicul, ar putea să evolueze și în forțele speciale din Bielorusia. În fața acestei adversare înspăimântătoare, Simona a dovedit un calm, o gândire tactică și o deplasare excelente”, a spus el.

Cu Bertens e altceva. E o jucătoare mai elaborată, știe să atace și să se apere. Cumva e mai asemănătoare cu Simona. Va fi o confruntare lungă, și echilibrată și frumoasă. Cred că vom vedea mingi cu totul deosebite”, a spus Cristian Tudor Popescu la un post de televiziune.

Mai multe articole despre:
ctp veste proastă pentru Simona Halep