MENIU

Cristian Tudor Popescu, anunț îngrijorător despre Simona Halep

Simona Halep a fost eliminată de la Wuhan (China). Liderul clasamentului WTA a pierdut în primul meci din Asia în faţa sportivei Dominika Cibulkova (Slovacia; 31 WTA), scor 0-6; 5-7.

Simona Halep a ajuns la al treilea eşec consecutiv în circuit. După înfrângerile din primul tur de la Cincinnati şi US Open, a venit şi înfrângerea de la Wuhan.

Cristian Tudor Popescu a venit cu o analiză îngrijorătoare despre Simona Halep.

"Practic, nu a existat pe teren! Nu e un meci relevant pentru Simona. Cel mai mult m-a îngrijorat atitudinea ei psihică. A luptat, dar fără încredere și convingere. Pare că nu se bazează pe fizicul ei. Asta e mai grav decât a avea o întindere sau dureri musculare. E mai grav când nu ai încredere în corpul tău. Nu știm exact ce o deranjează. La un moment dat își ducea mâna la spate, după aceea a acuzat probleme la coapsa stângă. A avut momente în care deplasarea a fost aproape de ceea ce știm. Dar nu a reușit să mențină acest nivel. Probabil e o durere intermitentă, o jenă care apare și dispare, dar care erodează psihicul. Nu are încredere în picioare, deplasare și explozie", a spus CTP pentru Gazeta Sporturilor, care a vorbit şi despre absenţa antrenorului Darren Cahill de la Wuhan:

"Darren nu avea ce să facă aici. Simona e capabilă să se mobilizeze singură. A făcut-o de multe ori. A avut azi o stare de slăbiciune și nesiguranță. Poate trece peste, dacă depășește problema fizică și are încredere din nou în corpul ei".

Mai multe articole despre:
ctp anunț îngrijorător despre Simona