MENIU

CSM București a smuls un egal cu Larvik, la debutul în grupele principale ale Ligii Campionilor

<p>CSM București, &icirc;n semifinala Ligii Campionilor</p>

CSM București a smuls un egal nesperat cu formația norvegiană Larvik, scor 26-26 (13-12), vineri, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală, la debutul său în Grupa principală 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana en titre a Europei a fost aproape să piardă acest meci, după ce a fost condusă la trei și patru goluri în repriza secundă, conform Agerpres.

CSMB a marcat primul gol al întâlnirii, dar apoi a încasat trei la rând, 1-3 (min. 6). A urmat o revenire a campioanei României, care s-a desprins la 6-4 (14), iar avantajul maxim a fost de patru goluri, 9-5 (19). ''Tigroaicele'' au ratat din ce în ce mai mult și scandinavele au revenit în joc, restabilind egalitatea, 10-10 (25), pentru ca la pauză oaspetele să aibă un avantaj minim, 13-12.

Larvik a marcat primele trei goluri ale reprizei secunde și s-a desprins la 16-12 (35), iar apoi și-a menținut avansul de patru goluri o bună parte din meci. CSMB a marcat două goluri în inferioritate numerică, 17-19 (44), iar apoi a reușit egalarea, 21-21 (51). Echipa antrenată de Aurelian Roșca nu a reușit să continue revirimentul, iar Larvik a luat din nou avantaj de trei goluri, 24-21 (53). Echipa bucureșteană s-a apropiat la un gol, 23-24 (55), dar Larvik avea 26-23 când mai erau două minute și jumătate de joc. Niombla a adus egalarea cu 20 de secunde înainte de final, iar apoi CSMB a rezistat ultimului atac, obținând un punct important.

În clasament, pe primul loc se află Gyori Audi ETO KC, cu 6 puncte, urmată de RK Krim Mercator, 6 puncte, Larvik, 5 puncte, FC Midtjylland, 4 puncte, CSM București, 3 puncte, Team Esbjerg, 2 puncte.
Următorul meci al echipei CSM București va avea loc pe 4 februarie, la Ljubljana, cu formația slovenă RK Krim Mercator.

 

Mai multe articole despre:
CSM Bucuresti