MENIU

Operaţie de CINCI ORE pentru CRISTI CHIVU în America

Cristi Chivu, fostul căpitan al echipei naţionale, a fost operat cu succes la piciorul drept şi are toate şansele să-şi revină complet.

Cristi Chivu a stat în operaţie aproape cinci ore, timp în care medicii de la clinica "Doctors Hospital", din Coral Gables, i-au reconstruit ţesutul pentru a i se reface apoi ligamentele, anunţă Click.

Aproximativ cinci ore a durat operaţia, una extrem de complicată şi făcută în premieră mondială, aşa cum a explicat un apropiat al lui Cristi Chivu: "Intervenţia chirurgicală nu s-a mai făcut până acum decât pe cadavre. Cazul lui Cristi este unic, iar medicii care s-au ocupat de situaţia lui au făcut luni de cercetări pentru a dezvolta un procedeu prin care să se poate reface ligamentele care practic nu mai există. El nu mai are ţesut şi articulaţiile se dau peste cap".

Cristi Chivu va sta o perioadă mai lungă la Coral Gables, recuperarea după operaţia o va face în ţară, însă va merge din trei în trei luni la clinică pentru câte un nou consult amănunţit. Cristi Chivu are şanse uriaşe să-şi revină sută la sută, adică va avea posibilitatea de a călca fără probleme pe piciorul drept şi de a merge normal.

Mai multe articole despre:
Cristi Chivu Chivu Inter operatie Chivu