MENIU

CRISTI BORCEA. Clipe crunte pentru fostul boss dinamovist în pușcărie

Cristi Borcea

Probleme de sănătate pentru Cristi Borcea.

"Persoanele cunoscute cu probleme medicale sunt duse din când în când la controale medicale, care se fac în spitalele din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Nu a fost nimic grav, el nefiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Penitenciar Poarta Albă", au precizat sursele citate.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Spital Poarta Albă, din județul Constanţa, Cristi Borcea a ajuns joi seară la Constanţa fiind transferat de la Penitenciarul Slobozia, unde îşi ispăşeşte condamnarea de şase ani şi patru luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.
"Într-adevăr, a fost adus aici de ieri (joi - n.r.), de la Slobozia. Nu putem spune ce are, şi nici cât va rămâne la Penitenciarul Spital Poarta Albă, pentru că datele pacientului sunt confidențiale", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al instituţiei, Florin Iliescu.

Cristi Borcea a suferit, în martie 2012, o operaţie pe cord, apropiaţii acestuia spunând, imediat după ce omul de afaceri a fost încarcerat, că el are grave probleme de sănătate.

Cristian Borcea, alături de fraţii Ioan şi Victor Becali, se află încarcerat la Penitenciarul Slobozia, unde execută pedepsele primite în dosarul transferurilor de jucători.