MENIU

CSU CRAIOVA - AC MILAN 0-1. Oltenii, meci bun, dar italienii au prima şansă la calificare

CSU Craiova a pierdut la Severin, 0-1, meciul cu AC Milan din turul 3 preliminar din Europa League. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ricardo Rodriguez, înainte de pauză. Oltenii au făcut un meci bun şi nu ar fi meritat să piardă.

Min. 90+3 FINAL. CSU Craiova - AC Milan 0-1

Min.87: Băluță încearcă un șut de la marginea careului, dar Donnarumma reține

Min.69: Andre Silva încearcă o acţiune în careul Craiovei, dar e blocat de doi apărători

Min.50: Niang, şut periculos, dar Calancea trimite în corner

Min. 46: a început repriza secundă

Min.45+2: PAUZĂ.  CSU CRAIOVA - AC MILAN 0-1

Min.44: GOL AC MILAN! Ricardo Rodriguez deschide scorul dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptă. CSU Craiova - AC Milan 0-1

Min. 27: bară AC Milan. Cutrone a ratat cea mai mare ocazie a meciului 

Min. 23: Mitriţă, scăpat singur cu Donnarumma, a ratat. Portarul italian a respins

Min.16: Lovitură liberă executată de Gustavo, dar trimite însă direct în brațele lui Donnarumma

Min.7: Cutrone centrează periculos în careu, dar Spahija trimite mingea în afara terenului

UPDATE. Min. 1 - a început meciul. AC Milan, lovitura de start

UPDATE: Echipele de start:

CSU Craiova: Calancea - Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag - Zlatinski - Gustavo, Mitriţă, F. Rossi, Bancu - Băluţă

Rezerve: Mitrovic - Tiago Ferreira, Screciu, Mateiu, Mihai Roman, Bărbuţ, Barthe

Antrenor: Devis Mangia

AC Milan: Donnarumma - Abate, Zapata, Musacchio, R. Rodriguez - Kessie, Montolivo, Bonaventura - Borini, Cutrone, Niang

Rezerve: Storari - Mauri, Andre Silva, Conti, G. Gomez, Antonelli, Locatelli

Antrenor: Vincenzo Montella

CRAIOVA - AC MILAN. CSU Craiova și AC Milan se vor duela joi, de la ora 21:00, în prima manșă a turului III din preliminariile Europa League, la meciul de debut al echipei craiovene în cupele europene. 

Peste 1300 de italieni vor asista la meciul de pe Severin, partidă care se va disputa sub privirile a 18.000 de spectatori. 

 

AC Milan: G. Donnarumma - Abate, Musacchio, Zapata, R. Rodriguez - Kessie, Montolivo, Bonaventura - Borini, Cutrone, Niang.

CS U Craiova: Calancea - Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag - Gustavo, Screciu, F. Rossi, Bancu- Băluță, A.Roman. 

 

CSU Craiova - AC Milan. Ce părere are antrenorul italienilor despre gruparea olteană

 

"Mâine e meciul cel mai important. Calificarea e obiectivul tuturor", a declarat miercuri Montella într-o conferință de presă, la Craiova, prefațând întâlnirea de la Severin, relatează site-ul TuttoMercatoWeb.

"Calificarea e obiectivul nostru absolut. Toată lumea și-o dorește, nu numai echipa, ci și clubul, suporterii, jucătorii", a spus antrenorul, care a menționat că Milan nu a mai jucat în Europa de mai mult de trei ani. El a subliniat că echipa sa țintește calificarea în grupele Europa League, potrivit Agerpres.

"Știu totul (despre Craiova — n. r.). Știu ce gândește antrenorul, ce joacă ei, știu cu adevărat tot. Am văzut o echipă organizată, cu jucători talentați în compartimentul ofensiv. Jucători ca Băluță știu să fie periculoși. Trebuie să fim agresivi, ca să nu le lăsăm spații prin care să treacă", a afirmat Montella.

"Sunt optimist, încerc să nu mă gândesc la ce e mai rău", a fost un pronostic al său. "Simt o presiune normală, dar mai ales curiozitate", a spus Montella, care vrea să vadă cum va reacționa echipa sa.

Tehnicianul a vorbit diferența de buget dintre Milan și Craiova: "În acest an noi am realizat un mercato extraordinar, cu venirea atâtor jucători. Am lăsat acasă mai mulți fotbaliști, dar mâine nu joacă pe teren bugetul, de aceea nu va exista un alibi între noi și Craiova. Va fi un meci foarte periculos dacă nu-l abordăm așa cum trebuie. Nu pot accepta diferența de motivare pe teren".

"Fotbalul jucat vara indică ceva, dar nu dă măsura adevărului. În parte, să joci în iulie poate duce la anularea diferențelor care există teoretic", a afirmat Montella.

El s-a referit la entuziasmul existent la Milan după achizițiile din această vară: "Poate deveni un pericol dacă îl gestionăm greșit. (...) Nu trebuie însă să ne grăbim, trebuie să devenim o echipă odată cu trecerea etapelor. Ca antrenor, trebuie să continui să-i pun pe toți la muncă pentru a ne atinge obiectivul".

Montella l-a amintit pe foarte tânărul său atacant Patrick Cutrone: "Patrick a progresat mult și are o mare dorință să fie în prim-plan. Are caracteristici asemănătoare cu ale mele ca jucător, poate că are o dorință mai mare să înscrie".

Mai multe articole despre:
AC Milan fotbal Craiova sport live video