MENIU

Cosmin Contra, selecţioner naţionala mare: În viitor, toţi vor face parte din echipa naţională mare

Cosmin Contra

Cosmin Contra, selecţionerul naţionalei mari, a urmărit din tribună triumful minunat cu Anglia, 4-2, de la EURO U21.

Contra a spus că jucătorii acestei generaţii de la tineret vor merge in-corpore către naţionala mare.

"Un meci extraordinar din toate punctele de vedere. Felicitări lui Mirel şi jucătorilor! Au ştiut să sufere, să se bată pentru fiecare minge. Au învins o echipă foarte mare şi asta ne dă speranţe pentru viitor.

Mă bucur enorm pentru băieţi. Sunt foarte fericit pentru ei. E greu să întâlnim o altă forţă a Europei, pe Franţa, băieţii vor fi inteligenţi, cu un rezultat de egalitate ne calificăm în semifinale. Deja mulţi jucători dintre ei au făcut pasul către echipa mare. Experienţa de la naţionala mare i-a făcut pe aceşti băieţi să fie mult mai maturi în momentele dificile.

Trebuie să fim bucuroşi, să ne bucurăm de victorie, avem şanse mari să ne calificăm de pe cel mai bun loc 2 şi să ne calificăm la Olimpiadă. Va fi prima generaţie după foarte mult timp care se califică la Olimpiadă. Ar fi o încununare a muncii pe care au depus-o în ultimul timp. Este o generaţie bună, cred că în viitor toţi vor face parte din echipa naţională mare. Dacă vor avea acelaşi entuziasm, acelaşi spirit de sacrificu, atunci ne putem gândi că vom avea o naţională mare", a spus Cosmin Contra la Digisport.

Mai multe articole despre:
Cosmin Contra