MENIU

Cosmin Contra, despre transferurile lui Hagi jr. și Tudor Băluță!

Cosmin Contra

Cosmin Contra este de părere că dacă Hagi jr. și Tudor Băluță vor ajunge la Genoa, formația din Serie A îi poate lansa către echipele de top.

Selecționerul Echipei Naționale de Fotbal a României a explicat că Ianis și Tudor Băluță trebuie să joace și să fie titulari tot timpul pentru a prinde un transfer în afară. ”Guriță” a declarat că dacă jucătorii Viitorului vor ajunge la Genoa, formația italiană îi poate lansa către echipe de top.

Argumentul lui Contra este transferul lui Krzysztof Piatek de la ”grifoni” la Milan pentru 35 de milioane de euro.

Gianluca di Marzio, jurnalist la Sky Sport, a postat informația pe contul personal de Twitter. ”Genoa, dezlănţuită! Îl ia şi pe Hagi jr. şi pe Băluţă de la Viitorul, ambii vor sosi în iunie.”

Viitorul a răspuns printr-un comunicat oficial în care a negat informațiile avansate de jurnalistul italian- ”FC Viitorul anunță că Ianis Hagi și Tudor Băluță sunt în continuare jucătorii echipei constănțene. Pe adresa clubului Viitorul nu a sosit nicio oferta din partea formației Genoa sau a unei alte echipe pentru niciunul dintre jucătorii menționați, iar articolele apărute în presa sunt doar speculații se arată pe site-ul oficial al formației din Constanța.

Cota de piață a lui Tudor Băluță este de 1.2 milioane de euro, iar ai lui Ianis Hagi de2.3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Citește pe realitateasportiva.net ce a declarat selecționerul Cosmin Contra despre transferurile anunțate în Italia pentru Ianis Hagi și Tudor Băluță!

Mai multe articole despre:
Genoa Cosmin Contra Viitorul baluta hagi jr