MENIU

Claudiu Niculescu: "Sper să văd la marşul pentru salvarea lui U Cluj mai mulţi fani decât în 2009"

Suporterii Universităţii Cluj au programat pentru joi, 10 martie, un marş prin centrul oraşului, menit să atragă atenţia asupra problemelor financiare cu care se confruntă clubul.

Nu este nicio coincidenţă că marşul este organizat în ziua unui verdict important al judecătorilor: Tribunalul Botoşani ar putea decide falimentul, la cererea foştilor jucători ai Universităţii Ionuţ Neag şi Emilian Dolha, cărora clubul le datorează 50.000 de euro din salariile pe anul 2015.

"Nu ma consider un simbol al U Cluj. Am jucat si antrenat o scurta perioada. Suporterii lui U mi-au ramas in suflet si nimeni nu va schimba acest lucru. Am avut ocazia sa joc in Dinamo-Steaua, dar şi in U Cluj-CFR Cluj. Sunt printre putinii jucatori care au reusit asta.

Ca si pasiune, ca si rivalitate, derby-urile sunt la fel. Imi aduc aminte cum orasul Cluj astepta derby-ul de fiecare data. Vad cum acest club risca sa dispara. Sper sa vad la mars mult mai multi suporteri decat in 2009. Sa vina multi suporteri pentru ca poate vor fi sensibilizate autoritatile, poate si oamenii de afaceri. Cred ca in provincie U Cluj si Petrolul sunt cele mai iubite echipe", a spus Claudiu Niculescu la "Jocuri de putere", cu Rareş Bogdan.

Mai multe articole despre:
Claudiu Niculescu U Cluj Rareş Bogdan