MENIU

Cine este jucătorul care poate pleca de la FCSB în această iarnă: “Chiar nu va fi niciun fel de problemă!”

FCSB este cea mai în formă echipă din România în acest moment, trupa lui Toni Petrea având cel mai bun atac din Liga 1 după 12 etape!

În ciuda festivalului de goluri reușit de FCSB la fiecare partidă, “roș-albaștrii” au probleme în ceea ce privește postul de atacant central, asta după ce nici Sergiu Buș și nici Alexandru Buziuc nu au reușit să confirme până în acest moment. În meciul de aseară, contra celor de la UTA Arad, pe poziția clasică de număr 9 a fost folosit mijlocașul Darius Olaru, care a avut o evoluție modestă pe un post neobișnuit.

Accidentat la unul dintre antrenamentele echipei bucureștene din ultimele zile, Sergiu Buș (28 de ani) se pare că a devenit indisponibil pentru meciurile rămase în acest an. Cu doar două goluri marcate în cele cinci luni petrecute la FCSB, Buș se pare că ar fi căzut în dizgrația lui Gigi Becali care se gândește chiar să renunțe la serviciile sale.

Impresarul jucătorului, Bogdan Apostu, a vorbit despre situația fostului atacant de la Gaz Metan Mediaș și este convins că acesta trebuie să facă mai mult decât până acum pentru a se impune la echipă.

Vezi pe realitateasportiva.net ce a declarat agentul jucătorului.

Mai multe articole despre:
fcsb plecare sergiu bus becali liga 1 bogdan apostu