MENIU

Cine are cele mai mari şanse să preia Real Madrid în vară, dacă Zidane nu rămâne pe banca "albilor"

Ramon Calderon, fostul președinte al clubului Real Madrid, a afirmat că portughezul Jose Mourinho ar fi fost prima opțiune a lui Florentino Perez, actualul conducător al grupării madrilene, pentru postul de antrenor, după demiterea lui Rafael Benitez.

Perez a anunțat, luni seara, numirea fostului internațional francez Zinedine Zidane la conducerea tehnică a lui Real Madrid, în locul lui Benitez, îndepărtat în urma rezultatelor neconcludente din prima parte a sezonului și, mai ales, a neînțelegerilor cu vedetele echipei, în frunte cu Cristiano Ronaldo, potrivit Agerpres.

"Îi doresc tot binele lui Zidane, însă sunt sigur că va fi foarte greu. Nu el era cel pe care președintele îl dorea. Perez a încercat să-l recruteze pe Mourinho și nu-l vroia pe Zidane. Acesta este adevărul. Nu știu dacă Zidane va avea succes la Real, însă dacă nu se va întâmpla asta, Mourinho va fi pe banca tehnică în iunie", a declarat Calderon pentru BBC.

Jose Mourinho este liber de contract în acest moment, după ce a fost demis din postul de antrenor al echipei Chelsea Londra, cu care a reușit să câștige campionatul Angliei în sezonul trecut.

Mai multe articole despre:
Real Madrid Mourinho Zidane