MENIU

CFR Cluj redevine lider, după o victorie dramatică împotriva CS U Craiova

CFR Cluj - U Craiova. Foto: prosport.ro

CFR Cluj a câștigat dramatic meciul de pe teren propriu cu CS U Craiova, scor 1-0, după ce oaspeţii au ratat un penalty în prelungiri.

CFR Cluj redevine liderul Ligii 1 cel puțin până la meciul Iași - FCSB, la un punct în fața roș-albaștrilor, cu două etape rămase de jucat.

Fără să aibă vreun joc strălucit, CFR a luat toate cele 3 puncte puse în joc, grație reușitei lui Mario Camora. Fundașul stânga al gazdelor a reluat, în minutul 75, din voelu, mingea a fost deviată ușor de un adversar și a ajuns în plasă, la colțul lung, a notat gsp.

În minutul 82, Kevin Boli a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Apostol Popov, iar în ultimul minut de prelungire Marius Avram a dictat penalty după un fault al lui Djokovici la Gustavo.

Același Gustavo a executat, dar Arlauskis a reușit să respingă și o urcă pe CFR Cluj pe primul loc, cu un punct peste FCSB.

CFR: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Djokovic, Hoban (Ioniţă '62), Culio – Deac, Ţucudean (Omrani '62), Mailat (Costache '73). Antrenor: Dan Petrescu

CS U Craiova: L. Popescu – Screciu (Popov '46), Kelic, Ferreira – Dimitrov, Zlatinski, Mateiu, Bancu – Andre Santos (Gustavo '68), Baluţă, Mitriţă (Glavina '80). Antrenor: Devis Mangia

Mai multe articole despre:
CFR Cluj CSU Craiova