MENIU

Cel mai tare transfer al momentului a fost făcut! Barcelona este în sărbătoare

Brazilianul Philippe Coutinho, fostul mijlocaş ofensiv al echipei engleze de fotbal Liverpool, a semnat oficial cu FC Barcelona un contract până în 2023, el devenind al treilea cel mai scump jucător de fotbal din istorie (120 de milioane de euro, plus 40 de milioane în bonusuri), conform presei iberice).

După semnarea contractului, eveniment care s-a desfăşurat la tribuna de onoare a stadionului Nou Camp, Coutinho, îmbrăcat în costum, cămaşă albă, dar fără cravată la gât, a făcut câteva fotografii alături de preşedintele clubului catalan, Josep Maria Bartomeu, scrie Agerpres.ro.

''Fani ai echipei FC Barcelona, în sfârşit am ajuns! Este un vis devenit realitate. (...) Vreau să joc aici, să câştigăm trofee, iar suporterii să fie din nou fericiţi'', a spus Coutinho într-o înregistrare video difuzată de club.

Brazilianul a sosit însă accidentat la clubul catalan şi va fi indisponibil până la finele lunii ianuarie, potrivit AFP. Barca a anunţat luni, după vizita medicală efectuată de jucătorul sud-american, că acestea a suferit o leziune musculară la coapsa dreaptă, iar perioada sa de indisponibilitate va fi de aproximativ 20 de zile.

Din acest motiv, Coutinho nici nu a putut evolua în primele meciuri disputate de FC Liverpool în 2018.

Mai multe articole despre:
fotbal Fc Barcelona sport Philippe Coutinho