MENIU

Prima declaraţie a lui Wesley după ce s-a zvonit că a murit: "Sunt mai bine..."

După ce în presa arabă ar fi apărut informaţia că fostul jucător al echipei FC Vaslui, Wesley Lopes, ar fi murit, fotbalistul Lucian Sânmărtean a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj primit chiar de brazilian.

”Luci, fratele meu, nu sunt mort! Cineva a făcut o glumă proastă. Nu știu cine a făcut asta. Sunt mai bine ca niciodată. Salutări!”, a fost mesajul transmis de Wesley, cel mai probabil amuzat de confuzie.

Conform site-ul Digi Sport fostul atacant al vasluienilor a fost confundat cu alt fotbalist de la brazilian de la Flamengo cu acelaşi nume. În acelaşi timp, Fostul impresar al lui Wesley, Lucian Marinescu, a declarat, că a discutat azi la telefon cu fotbalistul brazilian de 35 de ani.

Am vorbit acum cu el, e bine, e sănătos, e acasă, în Brazilia. El nu mai e legitimat la niciun club. A renunţat la fotbal şi în momentul de faţă se ocupă de fundaţia sa din Brazilia", a spus el la Digi Sport.

Potrivit site-ului gulfeyes.net, care citează footynions.com, jucătorul a suferit un infarct la antrenament, fiind transportat la spital, unde a decedat.

Wesley a jucat în România la FC Vaslui în perioada 2009/2012 şi la CSM Poli Iaşi în 2014. El a fost jucătorul străin care a marcat cele mai multe goluri în Liga I, 64.

Jucătorul era născut la 10 noiembrie 1980 şi era legitimat la echipa Uniao Barbarense. Clubul brazilian nu oferă niciun fel de informaţii despre Wesley, nici pe site-ul oficial, nici pe reţelele de socializare.