MENIU

Ce s-a întâmplat cu poliţistul care postase pe rețelele de socializare poze cu pașaportul lui Messi

O Curte de Apel din Dubai l-a achitat în cele din urmă marți pe polițistul care fusese condamnat la o lună de închisoare pentru publicarea unor imagini cu pașaportul fotbalistului argentinian Lionel Messi pe rețele de socializare, informează presa locală, menționată de AFP.

Bărbatul fusese condamnat la începutul lunii februarie în primă instanță, fiind acuzat că a "încălcat viața privată" a celebrului atacant al echipei FC Barcelona și că "a folosit abuziv sistemul de telecomunicații". Însă avocatul său a făcut apel, afirmând că polițistul nu i-a provocat nicio neplăcere lui Messi și că a făcut fotografiile incriminate cu acordul agentului fotbalistului, scrie cotidianul anglofon The National.

Polițistul din Emirate — un sergent de 26 de ani care lucrează la aeroportul internațional din Dubai — pledase vinovat, admițând că a greșit postând cu ajutorul smartphone-ului imagini și informații din pașaportul lui Messi pe rețele de socializare. Incidentul a avut loc în 27 decembrie la aeroportul internațional din Dubai, unde Messi venise pentru a primi un premiu în cadrul celei de-a șaptea ediții a Globe Soccer Awards, conform Agerpres.

Polițistul a dorit inițial să facă un selfie cu fotbalistul, însă, cum acesta era obosit după lunga călătorie, acest lucru nu a fost posibil, așa că a luat pașaportul lui Messi și a făcut fotografii documentului, pe care le-a postat pe Snapchat, amintește AFP.

Mai multe articole despre:
Messi