MENIU

Cristina Neagu a rupt tăcerea. Anunț de ultimă oră

Cristina Neagu. Foto: GSP

Cristina Neagu a oferit prima reacție după verdictul crunt al doctorilor, în urma accidentării suferite aseară, în meciul cu Ungaria, de la Campionatul European de handbal.

Cristina Neagu a anunțat că, în ciuda accidentării, va rămâne în Franța și va merge la Paris, alături de colegele ei, pentru a le încuraja în semifinala cu Rusia.

"Dragilor, vă mulțumesc pentru mesaje și susținere. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am scăpat: ruptură de ligament anterior încrucișat. Mă încearcă multe gânduri și sentimente, dar tot ce pot să fac e să merg înainte. Rămân alături de fete până la final și visul meu continuă prin ele", a scris Cristina Neagu pe Facebook.

Cristina Neagu s-a accidentat grav aseară, în finalul meciului Ungaria - Romania 31-29, iar verdictul doctorilor a căzut ca un trăsnet.

Sportiva în vârstă de 30 de ani a primit astăzi verdictul groaznic, după ce a efectuat examentul RMN: are ruptură de ligamente la genunchiul drept.

Asta înseamnă că perioada de absență pentru Cristina Neagu, desemnată de trei ori cea mai bună handbalistă a lumii, este de cel puțin 6 luni.

În minutul 52 al meciului Ungaria - România, de la Campionatul European de handbal, Cristina Neagu a fost faultată dur de unguroaica Szimonetta Planeta, iar genunchiul drept i-a "fugit" sportivei noastre. Cristina Neagu a fost scoasă cu targa din sală și dusă în vestiar.

România va juca împotriva Rusiei, în semifinalele Campionatului European de handbal feminin, vineri, la ora 18:30.