MENIU

Cardiff nu mai recunoaşte transferul lui Sala de la Nantes după ce jucătorul s-a prăbuşit cu avionul

Conducerea clubului de fotbal Cardiff City ar urma să anunţe FIFA că apreciază drept ''nul şi neavenit'' contractul de 17 milioane de euro pe care a fost de acord să-l plătească echipei Nantes pentru transferul lui Emiliano Sala, după ce acesta a decedat într-un accident de avion.

Potrivit cotidianului britanic, Sala a semnat un contract cu Cardiff City care a fost respins de Premier League, moartea acestuia producându-se înainte ca el să semneze noul contract revizuit, conform Agerpres.

O sursă apropiată clubului din Cardiff a declarat că acordul stipula ca oficialii galezi şi francezi să confirme celor două cluburi că Sala ''a fost înregistrat ca jucător la Cardiff City, iar certificatul internaţional de transfer a fost făcut public''.

Cardiff City a refuzat să plătească prima tranşă de 6 milioane euro din transferul fotbalistului argentinian, care se ridică la 17 milioane euro, invocând unele "anomalii", iar FC Nantes a decis să adreseze FIFA, depunând o plângere în acest sens, pe 26 februarie.

Emiliano Sala şi-a pierdut viaţa într-un accident aviatic produs pe 21 ianuarie, la scurt timp după transferul său la Cardiff, în timp ce traversa Canalul Mânecii. El nu a apucat să joace niciun meci în tricoul echipei din Premier League.