MENIU

Candidat-surpriză la președinția FIFA

Federația irakiană de fotbal (IFA) și-a anunțat sprijinul pentru candidatura Prințului Ali Bin Al Hussein al Iordaniei la viitoarele alegeri pentru președinția FIFA din 26 februarie, relatează Reuters.

''Am decis să-i acordăm Prințului Ali votul Irakului pentru că el a susținut întotdeauna dezvoltarea fotbalului în Irak, Iordania și în regiunea noastră'', se arată în comunicatul semnat de președintele IFA, Abdul Khaliq Masood.

Prințul Ali, care și-a făcut campanie în Africa și Caraibe, revine în această săptămână în Iordania și se va întâlni cu o delegație irakiană, condusă de ministrul sporturilor și tineretului, Abdul Hussein Abtan, conform Agerpres.

Candidații la președinția FIFA la alegerile din 26 februarie sunt președintele Confederației asiatice, Șeicul Salman Bin Ebrahim Al Khalifa, omul de afaceri sud-african Tokyo Sexwale, prințul iordanian Ali, fost vicepreședinte al FIFA, francezul Jerome Champagne, fost secretar general adjunct al FIFA, și italo-elvețianul Gianni Infantino, secretar general UEFA.

Mai multe articole despre:
FIFA Ali Bin Al Hussein