MENIU

Când se încheie scandalul Steaua? Ce a spus ministrul Motoc

Situaţia mărcii Steaua se va rezolva până la jumătatea anului, a declarat ministrul Apărării, în exclusivitate pentru Realitatea TV.

În acest sens, Mihnea Motoc susține că se bazează pe comisia pe care el însuşi a înfiinţat-o ca să soluţioneze litigiul dintre minister şi clubul patronat de George Becali.

"Am numit la foarte scurt timp după preluarea mandatului, o comisie care întruneşte toate structurile care pot să se uite la două aspecte şi anume: modalitatea de utilizare a terenului de fotbal, respectiv chestiunile legate de marca, de sigla Steaua, unde sigur sunt acumulate hotărrâri judecătoreşti definitive. Cu toate aceste chestiuni ne vom apropia de momentul în care se vor degaja câteva chestiuni posibile. Probabil că la jumătatea anului se vor degaja nişte soluţii mai clare. Interesul tuturor este ca să putem realiza modernizările necesare, să putem intra în acord cu cerinţele legii şi să facem ceea ce aşteaptă suporterii inimoşi, mărinimoşi ai echipei Steaua", a spus Mihnea Motoc, ministrul apărării.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Mihnea Motoc scandalul Steaua