MENIU

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Germania, prima semifinalistă, după 1-0 cu Franța

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Echipa Germaniei s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie - 13 iulie), vineri, după ce a învins Franța cu scorul de 1-0 (1-0), pe stadionul ''Maracana'' din Rio de Janeiro, în primul sfert de finală. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

 

Unicul gol al partidei a fost reușit de Mats Hummels (13), cu capul, în urma unei faze fixe. Tripla campioană mondială va juca a patra semifinală consecutivă de Cupă Mondială, iar în 2002 a disputat chiar finala, pierdută în fața Braziliei.

 

În penultimul act la CM 2014, Germania va înfrunta câștigătoarea meciului dintre Brazilia și Columbia.

 

Germania a început cu un joc de posesie, dar francezii au avut prima ocazie, prin Benzema, care a reluat imprecis centrarea lui Valbuena (7). Prima oportunitate a Germaniei a adus și deschiderea scorului, în min. 13, când Mats Hummels a reluat cu capul sub transversală mingea centrată de Toni Kroos din lovitură liberă: 0-1.

 

Nationalmannschaft a avut în continuare mingea și controlul jocului, a construit cu răbdare, dar nu a reușit să își mai creeze ocazii. Franța a adus greu mingea în fața porții lui Neuer, o ocazie clară apărând abia în minutul 34, când Neuer a respins șutul lui Valbuena, dar Benzema nu a reușit să împingă balonul în plasă.

 

''Les Bleus'' au mai avut o șansă bună pe finalul primei reprize, prin Benzema (44), care a încercat un șut prin surprindere, dar Neuer a fost la post și a reținut.


CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Reprezentativa statului COSTA RICA s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, duminică, la Recife, cu scorul de 6-4, în urma loviturilor de la 11 metri, GRECIA, în optimile competiţiei.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal 1-1.Pentru Costa Rica a marcat Bryan Ruiz, în minutul 52, iar pentru Grecia a înscris Papastathopoulos, în minutul 90+1.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Din minutul 66, Costa Rica a evoluat cu un jucător mai puţin, Duarte fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. La loviturile de departajare pentru Costa Rica au marcat Borges, Ruiz, Gonzalez, Campbell şi Umana.

Pentru Grecia au transformat Mitroglou, Christodoulopoulos şi Holebas, iar Gekas a ratat.

GOLURILE POT FI VĂZUTE AICI

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. La finalul celor 120 de minute de joc, selecţionerul Greciei, Fernando Santos, a fost trimis în tribună pentru proteste. În sferturile de finală, Costa Rica va întâlni naţionala Olandei.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA face SENZAŢIE în cea mai dificilă grupă de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL din BRAZILIA. COSTA RICA a învins ITALIA cu 1-0 şi se CALIFICĂ în optimile de finală ale Cupei Mondiale. ANGLIA este ELIMINATĂ matematic în acest moment, iar meciul ITALIA-URUGUAY din ultima partidă a grupei va fi unul pe viaţă şi pe moarte.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. După ce a învins URUGUAY cu 3-1, echipa pornită cu ultima şansă în "grupa morţii" a învins şi Italia cu 1-0. COSTA RICA a înscris în minutul 44 prin Ruiz B., după ce arbitrul i-a refuzat echipei de pe continentul american o lovitură clară de la 11 metri.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA trimite ANGLIA acasă. ANGLIA ESTE ELIMINATĂ de la CUPA MONDIALĂ DIN BRAZILIA, după două înfrângeri. COSTA RICA a cumulat 6 puncte, în timp ce Italia şi Uruguay au câte 3 puncte. ANGLIA - ZERO puncte.

VEZI AICI GOLUL cu care COSTA RICA se păstrează pe primul loc şi se califică dintr-o grupă în care nimeni nu-i dădea nicio şansă. Atât Anglia, cât şi Italia şi Uruguay sunt foste campioane mondiale. 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Antrenorul VEDETĂ al naţionalei COSTA RICA, Jorge Luis Pinto a luat foc pe marginea terenului la o fază la care arbitrul partidei nu a acordat un penalty clar pentru echipa sa, în prima reprziză a meciului. PINTO a alergat disperat spre oficialii FIFA, dând din mâini şi sărind. Faza a devenit virală pe Internet.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. GRUPA D, desemnată GRUPA MORŢIIîncă înainte de începerea CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL din Brazilia, a devenit şi mai ucigătoare după ce outsidera COSTA RICA a reuşit să treacă de Uruguay în primul meci al competiţiei, scor 3-1.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. SURPRIZELE de la CUPA MONDIALĂ din Brazilia aduc câştiguri FABULOASE la pariuri celor care au inspiraţia să mizeze pe rezultatele corecte. Eliminarea Spaniei, înfrângerile în serie ale Angliei, victoria naţionalei Costa Rica în "grupa morţii", în faţa Uruguayului sunt doar câteva dintre meciurile care au adus bani frumoşi pasionaţilor de pariuri.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.  Înaintea începerii Mondialului, bookmakerii caselor de pariuri dădeau Spaniei o cotă de 8 pentru câştigarea titlului, fiind a patra favorită după Brazilia, Argentina şi Germania, scrie ziarulring.ro.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.  De cealaltă parte, Chile, care a învins Spania cu 2-0, era cotată cu a 13-a şansă pentru a pune mâna pe preţiosul trofeu, având o cotă de 51. După eliminarea Spaniei şi certitudinea că vor merge în optimi, bookmakerii s-au îmbunat şi le oferă chilienilor o cotă de 23, la egalitate cu şansele Belgiei.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Brazilia este în continuare favorită la casele de pariuri, la fel ca înaintea începerii Mondialului. Doar că de la o cotă de 4 s-a mai adăugat ceva, având acum 4,33. După victoria în faţa Portugaliei, Germaniei i-a scăzut cota de câştigare a trofeului de la 6,5 la 4,5 şi a devenit a doua favorită, luând faţa Argentinei, care acum are o cotă de 5.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Cine crede că Portugalia mai are şanse de a câştiga trofeul şi ar paria pe Ronaldo şi compania ar primi, pentru un euro mizat, 100 de euro. Surpriza grupei D, Costa Rica, are din partea caselor de pariuri o cotă de 151 pentru accederea în finală, după ce a învins Uruguayul. O finală Brazilia-Argentina are o cotă de 7, iar una între Germania şi Olanda, de 21.

Mai multe articole despre:
cupa mondială Brazilia 2014