MENIU

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Ce e de văzut la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Ce e de văzut la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Preşedintele Iranului, Hassan Rohani, a salutat, marţi, remiza reuşită de echipa pregătită de Carlos Queiroz, scor 0-0, cu reprezentativa Nigeriei, în primul meci de la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia, informează AFP. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Sunt mândru de băieţii noştri care au obţinut primul punct şi sper că vor aduce şi altele", a scris preşedintele iranian pe contul său de Twitter. Comentariul a fost însoţit de o poză în care preşedintele, aflat într-un salon, se uită la meciul transmis de televiziune naţională.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Presa iraniană a publicat fotografii cu ministrul Afacerilor Externe, Mohammad Javad Zarif, care urmărea meciul naţionalei împreună cu echipa sa de negociatori la Viena, acolo unde se află pentru discuţii privind programul nuclear.

Iranul a remizat cu Nigeria, scor 0-0, în primul său meci de la Cupa Mondială.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. DEZASTRU

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Selecționerul Ghanei, James Kwesi Appiah, a declarat, luni seară, că pentru echipa sa a fost un dezastru faptul că a primit gol în secunda 30 a meciului cu SUA, scor 1-2, în grupa G de la Cupa Mondială, informează globo.com.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "A fost un dezastru și este păcat că am primit gol atât de devreme. Sper ca echipa să fie mai concentrată la viitoarele meciuri. Am ratat ocazii bune, am fi putut face totul mai bine. Avem nevoie de mai multă concentrare. Dacă nu te concentrezi, atunci pierzi", a declarat Appiah.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Reprezentativa SUA a învins, luni, cu scorul de 2-1 (1-0), selecționata Ghanei, într-un meci contând pentru grupa G a Cupei Mondiale, în care americanul Clint Dempsey a reușit să deschidă scorul în secunda 30, aceasta fiind cea mai rapidă reușită de până acum la turneul din Brazilia.

Pentru SUA a mai marcat Brooks '86, iar pentru Ghana a înscris A. Ayew '82.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Gesturi obscene

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Federația Portugheză de Fotbal (FPF) l-a apărat, în noaptea de luni spre marți, pe jucătorul Raul Meireles, acuzat pe Twitter că l-a insultat pe arbitrul sârb Milorad Mazici, care a condus meciul Germania - Portugalia, scor 4-0, de la Cupa Mondială, informează AFP.

În această postare de pe Twitter, Meireles apare cu câte un deget de la ambele mâini ridicat în timp ce se află în spatele arbitrului.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. FPF dezminte că jucătorul ar fi vrut să facă un "gest incorect" la adresa arbitrului care tocmai îi arătase cartonașul roșu lui Pepe. Federația susține că jucătorul îi transmitea colegului său Bruno Alves "instrucțiunile antrenorului Paulo Bento".

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Ne exprimăm regretul pentru astfel de speculații care pot afecta interesele jucătorului și ale echipei naționale", a precizar FPF.

Reprezentativa Germaniei a învins, luni, la Salvador, cu scorul de 4-0 (3-0), selecționata Portugaliei, într-un meci contând pentru grupa G de la Cupa Mondială, în care atacantul Thomas Muller a reușit primul hattrick al competiției din Brazilia.

Golurile au fost marcat de Thomas Muller '11 (penalti), '45+1 și '78 și Hummels '32.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Victorie uriașă

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Selecționerul SUA, Jurgen Klinsmann, a declarat, luni seară, că jucătorii săi mereu luptă până la final și a apreciat drept fantastică victoria din meciul cu Ghana, scor 2-1, în grupa G a Cupei Mondiale, anunță presa americană.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Am arătat un mare spirit de echipă, am reușit să marcăm după ce am fost egalați și am meritat victoria. Jucătorii mei mereu luptă până la capăt. Este o victorie fantastică", a declarat Klinsmann.

Reprezentativa SUA a învins, luni, cu scorul de 2-1 (1-0), selecționata Ghanei, într-un meci contând pentru grupa G a Cupei Mondiale, în care americanul Clint Dempsey a reușit să deschidă scorul în secunda 30, aceasta fiind cea mai rapidă reușită de până acum la turneul din Brazilia.

Pentru SUA a mai marcat Brooks '86, iar pentru Ghana a înscris A. Ayew '82.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BIDEN nu a văzut primul gol

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.Vicepreședintele american Joe Biden a ajuns cu întârziere la stadionul din Natal, luni, și nu a văzut primul gol al echipei SUA în meciul cu Ghana, scor 2-1, marcat după doar 30 de secunde de joc, a anunțat site-ul G1, citat de AFP.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Biden s-a dus la Natal pentru a asista la primul meci al SUA la Cupa Mondială, el fiind într-un turneu în care va vizita patru țări din America Latină.

Potrivit G1, autoturismul care trebuia să-l ducă la stadion nu a plecat de la aeroport decât după fluierul de start al meciului, astfel că Biden a ratat golul lui Dempsey, cel mai rapid de la acest turneu final.
Biden urmează să se întâlnească, marți, cu președintele Braziliei, Dilma Rousseff, iar apoi va pleca în Columbia, Republica Dominicană și Ghana.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Reprezentativa SUA a învins, luni, cu scorul de 2-1 (1-0), selecționata Ghanei, într-un meci contând pentru grupa G a Cupei Mondiale, în care americanul Clint Dempsey a reușit să deschidă scorul în secunda 30, aceasta fiind cea mai rapidă reușită de până acum la turneul din Brazilia.

Pentru SUA a mai marcat Brooks '86, iar pentru Ghana a înscris A. Ayew '82.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Fără rețele de socializare

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Selecționerul Rusiei, Fabio Capello, le-a interzis jucătorilor săi să folosească rețelele de socializare Twitter, Facebook și Instagram în timpul Cupei Mondiale din Brazilia, informează AFP.

"Jucătorii nu pot utiliza rețelele de socializare aici. Trebuie să se abțină timp de o lună, apoi, când se vor întoarce acasă, pot face ce vor. Postările pot face rău dacă nu sunt scrise într-un mod inteligent. Pentru a evita acest lucru am preferat să le cer jucătorilor mei să nu utilizeze rețelele de socializare", a declarat Capello.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Rusia joacă primul său meci la Cupa Mondială, marți, cu naționala Coreei de Sud, în grupa H.