MENIU

BUTE-PASCAL. Prima reacţie a lui BUTE. Vezi MECIUL VIDEO

BUTE-PASCAL. Lucian Bute a vorbit despre infrangerea pe care a suferit-o, duminica dimineata, in fata lui Jean Pascal. Bute a comentat si viitorul sau in box.

BUTE-PASCAL. Lucian Bute a declarat ca a pierdut meciul cu Jean Pascal deoarece a avut emotii, iar loviturile nu i-au intrat.

"M-am pregatit foarte bine, am avut incredere. Am fost putin ezitant, loviturile nu mi-au intrat. Am avut emotii desi am pregatit foarte bine meciul. Din anumite motive, lucrurile n-au mers asa cum am vrut. Loviturile nu au iesit cum mi-am dorit. Incercam sa lovesc si nu puteam. Antrenorul imi spunea sa dau drumul la brate", a spusLucian  Bute.

Referitor la viitorul sau, Bute a mentionat ca va continua sa boxeze si-si doreste o revansa cu Pascal: "Vreau o revansa, sunt convins ca mai am multe de aratat!".

Cele mai importante faze din meci: VIDEO AICI

BUTE-PASCAL. LUCIAN BUTE a pierdut meciul cu JEAN PASCAL, disputat în această dimineaţă la Montreal. PASCAL a câştigat la puncte meciul cu BUTE prin decizie unanimă din partea celor trei arbitri: 116-112, 117-110, 117-111.

Mai multe articole despre:
Lucian Bute Bute Pascal REVANSA BUTE PASCAL