MENIU

BUTE-PASCAL. Lucian Bute, ULTIMA DECLARAŢIE înainte de LUPTĂ

Lucian Bute

BUTE-PASCAL. Lucian Bute s-a declarat ''foarte încrezător'' înaintea meciului cu Jean Pascal, care va avea loc pe 18 ianuarie, la Centre Bell din Montreal.

BUTE-PASCAL. ''Mă simt bine la Montreal. Este orașul meu. Am sosit aici în urmă cu 11 ani, oamenii s-au îndrăgostit de mine și eu apreciez acest lucru mai mult ca niciodată'', a spus Bute cu ocazia unui antrenament public desfășurat în fața a câteva mii de persoane la Complexul Desjardins.

Fostul campion mondial IBF la supermijlocie a promis un meci spectaculos cu Pascal, precizând că acest duel între doi foști campioni mondiali care locuiesc în Canada reprezintă foarte mult din punct de vedere al carierelor.

''E vorba de viitor, atât pentru mine, cât și pentru el, acest meci este foarte important pentru viitor. Celui care va pierde îi va fi mult mai greu să revină la acest nivel'', a subliniat Bute, în timp ce câștigătorul se va putea lăuda că a învins un boxer de calibru mondial și își va putea relansa cariera.

''Credeți-mă, va fi un spectacol total, va fi un meci spectaculos. Sunt foarte încrezător, mă simt puternic, am muncit din greu pentru acest meci'', a spus Bute, cu un debut rapid, care trădează febrilitatea sa înaintea confruntării de sâmbătă.

''Voi lovi la sută la sută din capacitate cu ambele mâini'', a adăugat Bute, mărturisind că nu ține să obțină un KO. Doar victoria contează, nu contează cum e obținută.

''Felul în care se va încheia meciul nu e important. Important este cine va câștiga. Puțin contează că va fi la puncte sau înainte de limită, important este ca Lucian Bute să iasă mulțumit din acest meci. Voi rămâne concentrat asupra meciului meu, asupra strategiei mele'', a afirmat Bute.

Lucian Bute (31 de victorii și un eșec la profesioniști, 24 de victorii prin KO) a spus că nu are nimic cu Pascal (28 de victorii, 2 înfrângeri, 1 egal, 17 victorii prin KO), în ciuda numeroaselor ''jab-uri'' verbale dintre cei doi.

''Nu am nimic contra lui personal. Există o promovare a meciului, dar personal îl respect mult. El își face meseria, iar eu o fac pe a mea. Suntem adversari în ring, dar în afara lui nu am nimic cu nimeni'', a spus Bute, adăugând că ''nu mă interesează ce spune adversarul meu, nu citesc ziarele. Rămân calm, concentrat. Nimic, nimic, nimic nu mă poate opri''.

BUTE-PASCAL. Lucian Bute va boxa cu Jean Pascal pe 18 ianuarie şi este foarte posibil ca lupta să nu fie transmisă de nici un post TV din România. BUTE-PASCAL LIVE va avea loc la Bell Centre din Montreal.Rudel Obreja a redus, se pare, suma de la 100.000 la 60-70.000 de euro, dar nici aşa nu a găsit clienţi interesaţi.

Acum câteva săptămâni, mai multe posturi de televiziune îşi manifestaseră interesul pentru transmiterea partidei BUTE-PASCAL, dar situaţia s-a schimbat. Rudel Obreja, cel care negociază împreună cu partenerii săi, a vorbit despre şansele ca românii să vadă meciul.

"Am văzut speculaţii cu sume care se vehiculează pentru transmiterea meciului lui Lucian în România. Vă spun că preţul corect este de 100.000 de euro. Acum sunt în discuţii cu două televiziuni din ţară. În aceste negocieri, pe care sper să le finalizez, mai putem scădea puţin din preţ, dar nu foarte mult. Negocierile sunt purtate de un grup din care fac şi eu parte. Am speranţa că acest meci îl vor vedea şi românii. Din datele pe care le am până în momentul de faţă, cred că se va ajunge la o înţelegere cu una dintre cele două televiziuni", a declarat Rudel Obreja.

Mai multe articole despre:
Lucian Bute Jean Pascal Bute Pascal