MENIU

BUTE-PASCAL. Verdict TERIBIL pentru LUCIAN BUTE înainte de lupta cu JEAN PASCAL

BUTE-PASCAL. LUCIAN BUTE porneste cu sansa a doua in meciul cu JEAN PASCAL, programat, duminica dimineata, la Bell Centre din Montreal. BUTE - PASCAL va începe la ora 6:15 şi va fi LIVE pe REALITATEA.NET.

BUTE-PASCAL. LUCIAN BUTE nu a reusit sa-i convinga pe specialistii din box ca poate reveni in top dupa dezastrul din meciul cu Carl Froch, iar expertii din Statele Unite cred ca romanul nu are nicio sansa in fata lui JEAN PASCAL.

Conform ziare.com, prestigioasa publicatie Ring Magazine a facut o analiza a disputei BUTE - PASCAL, in care douazeci dintre expertii in box de peste Ocean si-au dat cu parerea despre rezultatul meciului: 19 dintre acestia sustin ca JEAN PASCAL il va invinge pe LUCIAN BUTE si doar unul pariaza ca romanul va obtine o victorie muncita, in urma deciziei arbitrilor.

Mai mult decat atat, 8 din cei 19 experti care prevad o infrangere pentru LUCIAN BUTE sustin ca romanul va fi facut KO de JEAN PASCAL.

Situatia este similara si pe piata pariurilor, acolo unde JEAN PASCAL este creditat cu cele mai mari sanse la victorie in fata lui LUCIAN BUTE.

BUTE-PASCAL. Ultima declaraţie a lui BUTE înainte de meciul cu PASCAL

LUCIAN BUTE este sigur de victorie înaintea partidei cu JEAN PASCAL.

"Toate au importanţa lor în pregătirea unui meci. Şi pregătirea fizică e foarte importantă pentru că dacă nu eşti pregătit nu poţi rezista 12 reprize. Cea mentală te ajută să-ţi stăpîneşti emoţiile pentru că presiunea e foarte mare în această perioadă. Cred că am putut să le gestionez pe toate.

Mă simt foarte bine, am avut un cantonament foarte bun. Am fost aici, la Montreal, împreună cu stafful meu şi am avut la îndemînă tot mi-a trebuit. Am avut trei parteneri de sparring, doi americani şi un canadian. Mă simt într-o formă extraordinară, psihologic vorbind stau foarte bine.

Am mintea limpede, ştiu ce vreau, ştiu ce pot, am încredere în abilităţile mele şi stiu că va totul fi bine. Eu sînt campionul", a spus LUCIAN BUTE la Digi Sport.

BUTE-PASCAL. Meciul BUTE-PASCAL, reprogramat

BUTE-PASCAL. Meciul dintre LUCIAN BUTE si JEAN PASCAL a fost programat initial pe 25 mai 2013, la Montreal. Insa, cu cateva zile inainte de meci, pugilistul roman a suferit o accidentare la mana stanga, in cantonamentul din Florida, partida fiind amanata. Meciul BUTE - PASCAL are ca principală miză centura WBC Diamond, un trofeu onorific pus la bătaie în meciuri istorice.

"Aştept de mult acest meci. Am muncit mult, mă simt în formă şi cred în strategia pe care mi-a trasat-o staff-ul meu. Veţi vedea un singur învingător la acest meci, LUCIAN BUTE", a spus pugilistul român înaintea luptei cu JEAN PASCAL.

"Dau o mie de dolari celui care îmi va arată vreo declaraţie jignitoare la adresa lui LUCIAN BUTE. El, în schimb m-a jignit. A spus despre mine că să-mi închid botul. Ori eu sunt om, nu sunt animal! Trebuia să-mi spună sa închid gura. Îl aştept în ring să-mi închidă gura", a declarat JEAN PASCAL.

BUTE-PASCAL va avea loc duminica dimineata, in Bell Centre din Montreal, de la ora 6:15.

Mai multe articole despre:
Lucian Bute Jean Pascal Bute Pascal