MENIU

BUTE-PASCAL LIVE. Anunţ TERIBIL pentru fanii lui LUCIAN BUTE

Lucian Bute

BUTE-PASCAL LIVE. Lucian Bute va boxa cu Jean Pascal pe 18 ianuarie şi este foarte posibil ca lupta să nu fie transmisă de nici un post TV din România. BUTE-PASCAL LIVE va avea loc la Bell Centre din Montreal.

BUTE-PASCAL LIVE.  Lucian Bute va boxa cu Jean Pascal dar nici o televiziune din România nu a cumparat drepturile pentru transmiterea meciului. Rudel Obreja a redus, se pare, suma de la 100.000 la 60-70.000 de euro, dar nici aşa nu a găsit clienţi interesaţi.

BUTE-PASCAL. Lucian Bute, ULTIMA DECLARAŢIE înainte de LUPTĂ

"Suma depinde de valoarea meciului. Acum, fiecare cere cât vrea. Ce, e prost cine cere? Prost e cel care dă! Televiziunile s-au deşteptat şi ele. Probabil că iau în calcul că nu au spaţiu pentru publicitate. Eu cred că meciul va ţine 12 reprize, dar în box îţi asumi un risc. Nu poţi să ştii dinainte cât va ţine, nu-i ca la fotbal. Nu ştiu cât se plătea în România pentru meciurile mele. Eu boxam în America... Glumesc, bineînţeles. Cei de la Interbox gestionau transmisiile, eu chiar nu ştiam, nu aveam nici o treabă. Nu aveam niciun drept financiar din televizare", a declarat Leonard Doroftei, preşedintele FR Box.

BUTE-PASCAL LIVE. Negocieri condude de Obreja

BUTE-PASCAL LIVE. Acum câteva săptămâni, mai multe posturi de televiziune îşi manifestaseră interesul pentru transmiterea partidei BUTE-PASCAL, dar situaţia s-a schimbat. Rudel Obreja, cel care negociază împreună cu partenerii săi, a vorbit despre şansele ca românii să vadă meciul.

BUTE PASCAL LIVE. Probleme MARI pentru Lucian Bute

"Am văzut speculaţii cu sume care se vehiculează pentru transmiterea meciului lui Lucian în România. Vă spun că preţul corect este de 100.000 de euro. Acum sunt în discuţii cu două televiziuni din ţară. În aceste negocieri, pe care sper să le finalizez, mai putem scădea puţin din preţ, dar nu foarte mult. Negocierile sunt purtate de un grup din care fac şi eu parte. Am speranţa că acest meci îl vor vedea şi românii. Din datele pe care le am până în momentul de faţă, cred că se va ajunge la o înţelegere cu una dintre cele două televiziuni", a declarat Rudel Obreja.

BUTE-PASCAL LIVE. Previziuni SUMBRE despre român: KO în cinci RUNDE

Mai multe articole despre:
Lucian Bute Bute Pascal BUTE PASCAL LIVE