MENIU

BUTE-PASCAL LIVE. Previziuni SUMBRE despre român: KO în cinci RUNDE

Lucian Bute a fost făcut KO de Carl Froch

BUTE-PASCAL LIVE. Canadienii nu mai cred in Lucian Bute si prevad ca romanul va pierde dupa un KO devastator lupta cu Jean Pascal, progranata pe 18 ianuarie, la Bell Centre din Montreal.

BUTE-PASCAL LIVE. Pe mai multe site-uri specializate in box au aparut diverse analize ale meciului, majoritatea expertilor sustinand ca Pascal se va impune fara probleme in fata romanului.

Canadienii scriu ca, desi in mod normal un pugilist stangaci are un avantaj in lupta cu un dreptaci, Pascal a demonstrat in fata lui Dawson ca poate face fata cu brio intr-un asemenea meci si isi poate domina adversarul, chiar daca acesta boxeaza putin mai altfel, anunta ziare.com.

Mai mult, acestia considera ca stilul defensiv, cuminte, al lui Lucian Bute va fi un dezavantaj in fata explozivului Pascal, exact cum s-a intamplat la Nottingham, cu englezul Froch.

Haitianul are si avantajul greutatii, el boxand de ani buni la categoria semigrea, in timp ce Bute abia a urcat de la supermijlocie. Lucian este deficitar la capitolul masa musculara, ceea ce traduce prin rezistenta scazuta la loviturile adversarului, dat si prin forta redusa la propriile lovituri.

Concluzia unui specialist canadian, Martin Achard, este dezarmanta: "Bute va fi facut KO in primele cinci runde!".

BUTE-PASCAL.  Lucian Bute va boxa cu Jean Pascal dar nici o televiziune din România nu a cumparat drepturile pentru transmiterea meciului. Rudel Obreja a redus, se pare, suma de la 100.000 la 60-70.000 de euro, dar nici aşa nu a găsit clienţi interesaţi.

BUTE-PASCAL. Acum câteva săptămâni, mai multe posturi de televiziune îşi manifestaseră interesul pentru transmiterea partidei BUTE-PASCAL, dar situaţia s-a schimbat. Rudel Obreja, cel care negociază împreună cu partenerii săi, a vorbit despre şansele ca românii să vadă meciul.

"Am văzut speculaţii cu sume care se vehiculează pentru transmiterea meciului lui Lucian în România. Vă spun că preţul corect este de 100.000 de euro. Acum sunt în discuţii cu două televiziuni din ţară. În aceste negocieri, pe care sper să le finalizez, mai putem scădea puţin din preţ, dar nu foarte mult. Negocierile sunt purtate de un grup din care fac şi eu parte. Am speranţa că acest meci îl vor vedea şi românii. Din datele pe care le am până în momentul de faţă, cred că se va ajunge la o înţelegere cu una dintre cele două televiziuni", a declarat Rudel Obreja.

Lupta dintre Lucian Bute si Jean Pascal este programata in data de 18 ianuarie la Montreal.