MENIU

BUTE-JACK. Meciul de 1 milion de dolari. Mesajul românului înainte de intrarea în ring

BUTE-JACK. Meciul dintre cei doi începe duminică la 6, iar românul este foarte încrezător că va fi învingător. În caz contrar, românul îşi va încheia, cel mai probabil, cariera. 

BUTE-JACK. Lucian Bute a boxat aproape toată cariera la categoria supermijlocie (76,2 kg), cu două excepţii: meciul cu Denis Grachev, din noiembrie 2012 şi cel cu Jean Pascal, din ianuarie 2014, pe care le-a disputat la semigrea. Deşi are 36 de ani, Bute a făcut fără probleme categoria. Cu o săptămână înainte de meci, conform regulamentului WBC, Bute nu avea voie să aibă mai mult de 4,1 kilograme peste limita categoriei. Gălăţeanul a avut însă doar 2,2 kilograme în plus.

După înfrângerea contestată din noiembrie, cu James DeGale, în urma unui meci spectaculos, Bute, care în 2009 era cel mai bun supermijlociu al lumii în toate clasamentele, e conştient că, la 36 de ani, nu mai poate rata nicio şansă.

"Este o mare diferenţă între ce am simţit înainte de ultimul meci, cu DeGale, şi ce simt acum, sunt mult mai încrezător, încrederea mi-a revenit sută la sută şi cred, din tot sufletul, că o să fac o performanţă extraordinară şi o să devin campion mondial", a mai afirmat pugilistul nostru, scrie digisport.ro.

Mai multe articole despre:
meci Lucian Bute Badou Jack