MENIU

Neaşteptat - Cea mai bună jucătoare de tenis a refuzat convocarea în naţionala de FedCup

Cea mai bună jucătoare de tenis din Canada, Eugenie Bouchard (20 de ani), și-a dezamăgit crunt fanii din țară pentru că a refuzat convocarea în echipa de Fed Cup a nord-americancelor. Fără Bouchard, Canada a cedat fără drept de apel în primul tur al Grupei Mondiale, 0-4 cu Cehia, iar acum va întâlni reprezentativa României.

Faptul că Bouchard a spus "pas" atunci când Canada a avut nevoie de ajutorul ei a provocat un val uriaș de critici în presă, mai ales că programul sportivei nu era ocupat cu turnee WTA. În zilele dinaintea meciului pe care Canada l-a pierdut cu Cehia, Bouchard a putut fi văzută în tribune la un meci de hochei din SUA, jucat de Montreal Canadiens.

Colegele lui Bouchard n-au înțeles prea bine refuzul locului 7 WTA de a juca pentru țara natală. "Eu am presupus că vrea să fie aici, cu noi, indiferent ce i s-a spus", a declarat Gabriela Dabrowski, jucătoare din Canada clasată pe locul 185 WTA. Căpitanul-nejucător Sylvain Bruneau discutase ultima dată cu Bouchard după Australian Open, unde jucătoarea născută la Montreal s-a oprit în sferturi, scrie digisport.ro.

Mai multe articole despre:
FED Cup Simona Halep bouchard