MENIU

Bianca Andreescu, surprinsă sexy într-un club de noapte

Bianca Andreescu (19 ani, nr.22 WTA) se reface în Canada, în urma unei accidentări ce a forţat-o să se retragă de la Roland Garros, după primul tur. Galeria Foto.

Bianca Andreescu are timp să iasă şi în cluburile de noapte, alături de prietenel ei, acolo unde s-a fotografiat sexy. Tânăra de origine română a postat aceste imagini pe Instagram. Bianca este accidentată la umăr.

Ajunsă pe locul 22 în clasamentul mondial, Andreescu este lăudată de către fostul mare jucător australian Rod Laver, câștigător a 11 trofee de Mare Șlem.

Cum a apărut Bianca Andreescu sexy în club, în Galeria Foto.

"Nu există nicio limită pentru talentul ei. Cred că acesta este lucrul pozitiv pentru toți tinerii jucători care apar în circuit. Urmează provocarea de a fi competitiv. Jucătorii din Canada sunt talentați și pregătiți să depună efort. Vedem multe lovituri în tenisul feminin, cineva trebuie să lovească decisiv în raliuri, să aibă o lovitură câștigătoare. Andreescu vine foarte bine la fileu, reușește drop shot-uri, voleuri, care vin din talent. Cred că diferența se face aici, în acest amănunt în plus", a spus Rod Laver pentru televiziunea canadiană TSN.

Mai multe articole despre:
sexy Bianca Andreescu