MENIU

Bianca Andreescu a luat-o în braţe pe Serena Williams şi a consolat-o, iar presa de afară vuieşte

Bianca Andreescu a câştigat turneul WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2,83 milioane dolari, după abandonul americancei Serena Williams în finală, la scorul de 3-1 pentru sportiva de origine română.

Serena Williams (37 ani, 10 WTA) a acuzat dureri la spate şi s-a retras după doar 19 minute, astfel că Andreescu, în vârstă de 19 ani, şi-a trecut în palmares al doilea său titlu WTA din carieră, după cel obţinut în primăvară la Indian Wells. Ea a mai disputat o finală, la Auckland.

Serena Williams plângea în hohote, iar Bianca Andreescu a mers și a luat-o în brațe, după care i-a spus câteva cuvinte, în aplauzele celor prezenți.

"Serena a fost nevoită să abandoneze din cauza unei accidentări, iar Bianca Andreescu a mers să o susțină. Respect", au scris cei de la Bleacher Report, preluaţi de Digisport. "'Știu totul despre accidentările tale!' Bianca Andreescu o consolează pe Serena Williams, după retragerea de la Rogers Cup", au postat cei de la WTA. "Nu e finalul la care ne așteptam, dar ce moment între cele două sportive!", au scris cei de la Sportsnet. "Bianca Andreescu o îmbrățișează pe Serena, după ce Williams a fost forțată să se retragă din finala de la Rogers Cup", au scris şi cei de la US Open.

Mai multe articole despre:
Serena Williams Bianca Andreescu