MENIU

Bianca Andreescu a câștigat finala Rogers Cup. Lovitură pentru Serena Williams la Toronto

Jucătoarea româno-canadiană Bianca Andreescu este noua campioană de la Toronto 2019, după ce Serena Williams s-a retras când Bianca conducea cu scorul de 3-1. 

Serena Williams s-a retras în finala de la Rogers Cup, din cauza problemelor la spate. Bianca Andreescu este noua campioană de la Toronto. 

Serena Williams a jucat a cincea oară în finala Rogers Cup. Ultima fusese în urmă cu 6 ani, când a învins-o pe Sorana Cîrstea cu 6-2, 6-0.

Bianca Andreescu a jucat pentru a patra oară într-o finală în 2019. Canadianca de origine română, în vârstă de 19 ani, a atins o performanță remarcabilă. Este prima canadiancă din ultimii 50 de ani care ajunge în finala acestei competiții. În acest an, Bianca Andreescu a uimit lumea tenicului câștigând competiția de la Indian Wells.

Acesta a fost primul duel între Bianca Andreescu şi Serena Williams. Americanca de 37 de ani a câștigat primul dintre cele 23 de titluri de Grand Slam din palmaresul său la US Open, în 1999, cu nouă luni înainte de naşterea Biancăi Andreescu.

Pentru performanța de la Toronto, Bianca va ajunge, de luni, în Top 20 WTA.

Mai multe articole despre:
null