MENIU

Silvio Berlusconi, declaraţii şocante în Italia. I-a bulversat pe toţi

Silvio Berlusconi, fost premier al Italiei şi ex-patron al echipei AC Milan, i-a bulversat pe toţi în "Cizmă" când a vorbit despre formaţia milaneză ca şi cum încă ar mai fi proprietarul ei.

Berlusconi (82 de ani) l-a criticat pe antrenorul Gennaro Gattuso. În plus, Berlusconi a vorbit la persoana I, simțindu-se încă parte a echipei.

"Mereu urmăresc Milanul, ca fan, dar mereu o fac cu dezamăgire pentru că e dureros să vezi echipa atât de ineficientă pe teren. Sunt puține șuturi pe poartă și atacantul nostru (n.r. Higuain) nu are cum să primească pase, toate calitățile sale naturale depinzând de forma sa, care sper că se va schimba curând", a spus Berlusconi, care a insistat, de multă vreme, că echipa are nevoie de alt sistem de joc, cu doi atacanți: "Suso ar trebui să joace ca un al doilea atacant, nu înțeleg cum de asemenea lucru este atât de evident pentru mine, Ancelotti, Sacchi și Capello, dar nu e clar pentru actualul antrenor", a spus Berlusconi în urmă cu câteva zile, preluat de Digisport.

Ac Milan a pierdut meciul cu Betis Sevilla din Europa League, 1-2.

Mai multe articole despre:
berlusconi despre ac milan