MENIU

Becali, ATAC FRONTAL la Rădoi: ”Să spunem ce s-a greşit!”

Conflictul de la distanță continuă între Mirel Rădoi și Gigi Becali! Selecționerul naționalei de tineret este acuzat de către finanțatorul FCSB că a luat decizii greșite în meciul cu Germania, din semifinalele Campionatului European.

Echipa naționala de tineret a României a reușit o performanță deosebită la Euro 2019: prezența în semifinale și obținerea dreptului de a participa la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

România a fost revelația Campionatului European, după ce a câștigat o grupă cu Franța, Anglia și Croația și a impresionat prin fotbalul ofensiv.

În penultimul act al competiției din Italia și San Marino, ‘tricolorii’ au pierdut dramatic în fața Germaniei, 2-4, cu două goluri primite după minutul 89.

„Unde s-a rupt meciul? Spun ce cred eu. Cred că noi suntem o clasă peste nemţi. Pot să-mi spun părerea fără să deranjez pe nimeni. Trebuia să avem vreo 3, 4 în faţă la pauză, să fim calificați. A fost ziua aia în plus de odihnă pentru nemţi. Cred că s-a pierdut calificarea cu Ciobanu, extremă dreapta, pe postul de mijlocaş central la închidere.” Citește continuarea pe realitateasportiva.net.