MENIU

Becali, ameninţări la adresa lui Alibec după meciul de la Cluj

Gigi Becali nu l-a mai protejat pe Denis Alibec, unul dintre preferaţii săi, şi l-a criticat dur, după ce atacantul a avut o ieşire nervoasă în momentul schimbării din meciul CFR Cluj - FCSB 0-0.

Ajuns pe margine, Alibec s-a salutat rece cu Laurenţiu Reghecampf, apoi a dat cu piciorul în câteva bidoane cu apă. Ulterior, nu a mai rămas pe bancă şi a plecat direct la vestiare.

Deşi Reghecampf a încercat să-i găsească scuze "şeptarului" său, patronul Gigi Becali nu acceptă reacţia nervoasă a atacantului de 26 de ani.

"Alibec e rezultatul managementului meu greșit. El a văzut niște episoade la echipă și că nu am luat măsuri. E un răsfățat. A crezut că e mare mahăr. Doar eu sunt mare mahăr la Steaua.

Acum nu am ce face. Trebuie să iau cu înțelepciune măsuri. O să discut cu el, pentru că nu face el ce vrea. I-am spus că la Steaua nu este titular și nu trebuie să joace tot meciul. Nu scrie asta în contract.

O să vorbesc și cu mama lui. Eu l-am alintat și i-am dat banderola, dar văd că e obraznic. Păi, nu a jucat nimic! A dormit pe teren", a declarat Becali, pentru sport.ro.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Denis Alibec