MENIU

Becali a făcut anunţul! Steaua revine în Ghencea

Gigi Becali a confirmat că Steaua se va întoarce pentru antrenamente în Ghencea.

Update. Stadionul nu va fi utilizat, pentru că urmează să fie modernizat: reprezentanţii MApN i-au dezvăluit că noua capacitate a arenei va fi de peste 50.000 de locuri.

"E pace şi bună credinţă. Am vorbit cu oamenii, într-un birou al MApN unde era şi o candelă aprinsă. Mi-au zis că vor face toate demersurile pentru antrenamente. Cam într-o lună se rezolvă. Mi-au zis că nu are rost să jucăm în Ghencea pentru că stadionul se va moderniza. Va fi de 55-60.000 de locuri. Îl fac pentru Euro, e sigur", a dezvăluit patronul echipei de fotbal, pentru ca apoi să menţioneze că procesul intentat de Armată va continua: "Procesul va merge înainte, dar nu se va cere retrogradarea", a spus Becali la Digisport.

 

.....................................................................................................

Temele de discuţie au fost evaluarea brandului “Steaua Bucureşti” şi depunerea documentaţiei pentru procesul de reabilitare şi modernizare a Complexului Sportiv din Ghencea, potrivit unui comunicat mapn.ro.

Reprezentanţii M.Ap.N. au prezentat criteriile după care s-a făcut evaluarea mărcii “Steaua”, precum şi stadiul procesului de stabilire a taxei de licenţă pentru aceasta. La rândul său, George Becali a declarat că FCSB va analiza oportunitatea de a participa la procedurile competitive pentru utilizarea mărcii.

În ceea ce priveşte stadionul, Ministerul Apărării Naţionale a comunicat faptul că documentaţia necesară procesului de reabilitare urmează a fi depusă la Compania Naţională pentru Investiţii în cel mai scurt timp.

Totodată, s-a reafirmat de ambele părţi necesitatea unui dialog constant, respectând legislaţia în vigoare şi o abordare în sprijinul promovării sportului de performanţă.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali întâlnire MApN Steaua Bucureşti