MENIU

AUSTRALIAN OPEN. Surpriză DE PROPORŢII la AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN. Eugenie Bouchard, a 30-a favorită a competiţiei, s-a calificat, marţi, în semifinale la AUSTRALIAN OPEN, primul turneu de Grand Slam al anului, după ce a trecut de Ana Ivanovic, favorita nr. 14.

AUSTRALIAN OPEN. Eugenie Bouchard (Canada), în vârstă de 19 ani, a trecut, în sferturile de finală, cu scorul de 5-7, 7-5, 6-2, de Ana Ivanovic (Serbia), a 14-a favorită a competiţiei. Ivanovic o eliminase în optimile de finală pe Serena Williams, nr. 1 WTA. Ea a devenit prima jucătoare din Canada care ajunge în semifinale la AUSTRALIAN OPEN şi a doua sportivă din ţara sa care s-a calificat în penultimul act al unui turneu de Grand Slam, după Carling Bassett-Seguso, în 1984, la US Open.

Eugenie Bouchard, care a câştigat turneul de junioare de la Wimbledon în 2012, o va întâlni în semifinale pe Na Li. Jucătoarea chineză, cap de serie numărul 4, s-a calificat, marţi, în semifinale la AUSTRALIAN OPEN.

Li a învins-o, în sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe italianca Flavia Pennetta, cap de serie numărul 28.

Na Li, în vârstă de 31 de ani, care a devenit prima jucătoare din Asia care s-a impus într-un turneu de Grand Slam, la Roland-Garros în 2011, a mai jucat două finale la AUSTRALIAN OPEN, în 2011 şi 2013.