MENIU

Astra - AZ Alkmaar 3-2. Ce a spus Marius Şumudică după ce echipa lui a revenit de la 0-2

Astra Giurgiu a revenit de la 0-2 și a învins în prima manșă a play-off-ului UEFA Europa League, dar Şumudică este de părere că tot olandezii sunt favoriți la calificare.

"A fost o partidă pe care am început-o foarte prost, am luat două goluri foarte repede. Începuturile de joc nu sunt doar când începe repriză. Nu am știut să gestionăm bine momentul în care am primit primul gol. Am arătat ca o echipă mare, că am revenit de la 0-2. Am revenit contra unui arbitraj potrivnic. Am avut penalty și la De Amorim, dar și în repriza a adoua, când Alibec a șutat în mâna unui adversar. Probabil că asta e diferența dintre România și Olanda.

Ce a greșit Colțescu cred că ne-a luat acest arbitru astăzi, pot să fie fericiți cei de la Steaua. Îmi felicit jucătorii, au demonstrat că au caracter și au gestionat bine acest meci. Am avut noroc și de această climă, care ne convine, dar important este că avem o victorie. Șansele noastre au crescut pe undeva pe la 40%. Pe ei orice gol marcat în califică, dar sperăm să marcăm și noi acolo.

Budescu a făcut și faza de apărare, iar cei care au comentat atitudinea lui din teren ar trebui să-i ia parametrii și să se uite. Antrenez o echipă care joacă fotbal! Știam că le vom da gol, important era să nu primim gol. Am întors rezultatul, golul doi a fost splendid, după o fază pe care am lucrat-o la antrenamente. Am adus încă trei puncte României!", a spus Marius Şumudică la televiziunea Digisport.

Mai multe articole despre:
Marius Şumudică astra az alkmaar