MENIU

Argentina, în lacrimi. "Brazilia, spune-mi ce simţi"

Tristeţe mare după finala pierdută

ARGENTINA-GERMANIA, scor 0-1, în finala Campionatului mondial de fotbal din Brazilia 2014. Tristeţea a invadat Argentina după înfrângerea în finala Cupei Mondiale în faţa Germaniei, scor 0-1, în prelungiri: unii fani au plâns, dar alţii i-au aplaudat pe vicecampionii mondiali, potrivit Mediafax.

ARGENTINA-GERMANIA 0-1 "Nu am avut noroc, dar au dat totul pe teren şi acum suntem vicecampioni", a declarat Analia Cigluiti, o arhitectă de 31 de ani, care a urmărit meciul în centrul oraşului Buenos Aires.

ARGENTINA-GERMANIA 0-1 "Este foarte greu, credeam că voi vedea pentru prima oară Argentina campioană mondială", a afirmat în lacrimi Martin Ramirez, 20 de ani, care nu era născut când Diego Maradona a adus al doilea titlu mondial Argentinei, în 1986.

ARGENTINA-GERMANIA 0-1 La finalul meciului, cei 50.000 de fani adunaţi în piaţa San Martin i-au aplaudat pe Messi şi coechipierii săi.

ARGENTINA-GERMANIA 0-1 "Brazilia, spune-mi ce simţi", cântau suporterii, mulţumiţi că au realizat un parcurs mai bun ca ţara-gazdă, rivala de o viaţă, eliminată în semifinale de Germania.

ARGENTINA-GERMANIA 0-1 Alţi fani cântau: "Sunt argentinian, hai Argentina, în fiecare zi te iubesc mai mult".