MENIU

Antrenorul CSM București, dezvăluiri incredibile! Ce fac handbalistele de la CSM București la dușuri

Jurnaliștii de la publicația suedeză Sportbladen au susținut o serie de interviuri cu handbalistele de la CSM București, dar și cu antrenorul suedez Per Johansson, care au scos la lumină detalii incendiare.

CSM Bucureşti are sub contract unele dintre cele mai bune handbaliste ale lumii însă, din păcate, nu toate duc o viaţă extrasportivă curată, scrie Adevărul.

Echipa de handbal a ratat şansa de a câştiga Liga Campionilor pentru al doilea sezon la rând, Oana Manea şi colegele ei cucerind medalia de bronz, după Final Four-ul găzduit de Budapesta.

Chiar şi aşa, gruparea finanţată de Primăria Capitalei rămâne o forţă în handbalul feminin atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar. De aceea, potrivit prosport.ro, jurnaliştii suedezi de la „Sportbladen“ au trimis o echipă la Bucureşti pentru a afla povestea „tigroaicelor“.

Reportajul realizat de „Sportbladen“ conţine dezvăluiri incredibile făcute de antrenorul Per Johansson. Printre altele, tehnicianul suedez le-a povestit conaţionalilor săi că, la CSM Bucureşti, ca la orice echipă, există şi abateri disciplinare.

„De exemplu, jumătate dintre fetele din echipă fumează. Fumează la duşuri şi facem opriri pentru fumat în timpul drumului cu autocarul. Dar ce pot face eu? Într-un timp atât de scurt?“, a spus Johansson. 

Mai multe articole despre:
handbal CSM fumat per johansson