MENIU

Amélie Mauresmo, antrenoarea lui Andy Murray, a născut primul ei copil

Amélie Mauresmo, antrenoarea lui Andy Murray, a devenit mamă pentru prima dată. Fosta tenismenă în vârstă de 36 de ani a adus pe lume, duminică, un băieţel.

Amélie Mauresmo, antrenoarea lui Andy Murray, a născut primul ei copil. Fosta jucătoare de tenis a adus pe lume un băieţel duminică, 15 august, relatează tribune.com. Anunţul fost făcut fost chiar Murray, la ceremonia care urmat după victoria sa la turneul Masters 1000 de la Montreal.

Sportivul a spus că a văzut deja câte fotografii cu proaspăta mămică şi fiul ei.

„Cred că este destul de obosită”, a afirmat el. „Probabil ca tenisul și rezultatele mele sunt ultimele lucruri la care ea se gândeşte acum, dar este de înţeles. Sunt fericit că se simte bine și că totul a decurs bine”, a adăugat Murray.

Amélie Mauresmo îl antrenează pe Andy Murray din mai 2014. Aceasta a intrat în concediu de maternitate imediat după turneul de la Wimbledon.

Franțuzoaica de 36 de ani a pus capăt carierei de jucător profesionist în 2009, după ce a câștigat două titluri de Grand Slam, Open-ul Australiei și Wimbledon, în același an (2006). Este una dintre puținele sportive care și-a dezvăluit homosexualitatea în timp ce era în activitate.

Andy Murray a precizat că antrenoarea sa nu va reveni pe circuit până la sfârșitul actualului sezon.

Mai multe articole despre:
copil Amelie Mauresmo Andy Murray născut antrenoare