MENIU

Alegerile FRF. Ce a făcut Ionuţ Lupescu imediat după anunţul rezultatelor. A mers la Burleanu şi...

Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (33 de ani), a câştigat, miercuri, un nou mandat la conducerea FRF, încă din primul tur de scrutin, el fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de alegeri desfăşurată la Casa Fotbalului.

Principalul său contracandidat, Ionuţ Lupescu, component al "generaţiei de aur", a obţinut doar 78 dintre voturile preşedinţilor de cluburi şi ai Asociaţiilor Judeţene. Pe locul trei s-a clasat fostul fotbalist Marcel Puşcaş, cu 8 voturi.

Imediat după ce a aflat rezultatul voturilor, Ionuţ Lupescu a mers la Răzvan Burleanu, i-a strâns mâna şi, probabil, i-a spus "Felicitări!". Aceste gest este de remarcat în contextul în care Burleanu şi Lupesacu s-au atacat în perioada de campanie.

"Le mulţumesc celor care m-au votat şi care nu. A fost de datoria mea să încerc redresarea fotbalului, sper ca în următorii 4 ani să avem dezvoltarea pe care o doriţi şi performanţă. Vă mulţumesc!", a afirmat Ionuţ Lupescu.

Mai multe articole despre:
Ionuţ Lupescu alegeri FRF Razvan Burleanu