MENIU

Răsturnare BOMBĂ de situaţie în cazul impresarului care l-a decapitat pe fotbalist

Edison Brittes Junior, impresarul brazilian care l-a decapitat pe fotbalistul Daniel Correa Freitas după ce l-a prins că avea o relaţie cu soţia agentului, a fost reţinut de poliţie, iar acum se află în arest preventiv, pe durata procesului, în care este acuzat de crimă cu premeditare.

Cel puţin asta suţine Edison Brittes Junior că s-a întâmplat. Un martor, preluat de ziarul portughez "Record", susţine că între agent şi fotbalist a existat o înţelegere, prin care impresarul i-ar fi permis jucătorului să se culce cu soţia celui dintâi. Și Cristiana, nevasta omului de afaceri a știut ce se va întâmpla.

Totul a luat însă o întorsătură incredibilă atunci când Edson i-ar fi văzut în pat pe cei doi. Impresarul a luat-o razna și l-a omorât pe mijlocașul de 24 de ani, care a fost găsit în Sao Jose dos Pinhais, un oraș din Parana, din sudul Braziliei, într-un tufiș, cu gâtul și organele genitale tăiate, anunţă Digisport.

Poliţia braziliană vine şi ea cu versiunea ei. Oamenii legii susțin că, în momentul în care a fost ucis, acesta se afla într-o stare de ebrietate avansată, astfel că nu ar fi fost capabil să o violeze pe Cristiana, soția agentului său. ”Am început să mintă, au inventat o poveste, au schimbat versiunea reală”, a spus un comisar al poliției.

Citiţi şi:

Ce a păţit impresarul care a decapitat un fotbalist pentru că s-a culcat cu soţia agentului

Mai multe articole despre:
agentul i-a permis sa faca sex cu sotia lui