MENIU

ADRIAN MUTU, chef MONSTRU cu ŞPRIŢ şi MANELE alături de VICA BLOCHINA

Adrian Mutu

ADRIAN MUTU. Revenit în România după un cantonament în străinătate cu Petrolul, ADRIAN MUTU a petrecut o noapte întreagă în două localuri din Bucureşti alături de câţiva prieteni, dar şi de Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă.

ADRIAN MUTU a petrecut în noaptea de duminică la două restaurante, alături de Vica Blochina şi un grup de prieteni. Click a fost pe fază şi a surprins imagini inedite de la noaptea de pomină pe care ADRIAN MUTU a avut-o duminică alături de Vica Blochina şi un grup restrâns de prieteni.

ADRIAN MUTU a ieşit să ia cina la restaurantul Isoletta din Herăstrău puţin după ora 22:00. După ce a ajuns i s-a alăturat şi Vica, dar şi o altă domnişoară. Cina s-a prelungit, astfel că în jurul orei 0:00 în restaurant nu mai rămăseseră decât ADRIAN MUTU şi prietenii lui.

ADRIAN MUTU a părăsit localul însoţit de doi amici, iar distracţia s-a mutat într-o altă cârciumă, la Hanul Drumeţului. Petrecăreţii au ajuns la localul cu muzică lăutărească în jurul orei 3:00.

ADRIAN MUTU a continuat cheful alături de amici până după ora 6:00 dimineaţa, când prietenii lui au dat stingerea şi l-au scos pe jucător pe uşa din spate.

Mai multe articole despre:
Adrian Mutu vica blochina petrecere Mutu sprit Mutu