MENIU

UPDATE. Mutu revine în fotbalul românesc. A bătut palma cu Ionuţ Negoiţă

<p>Adrian Mutu</p>

Adi Mutu, 37 de ani, s-a întors în fotbalul românesc. Nu ca jucător, ci într-o poziţie oficială.

UPDATE ora 13.00. Deşi, iniţial, s-a speculat că Mutu ar merge ca preşedinte la Dinamo, poziţia lui oficială va fi cea de manager general.

"Mă bucur că Adrian Mutu este, de astăzi, alături de noi și sunt convins că experiența sa în fotbalul internațional ne va duce către un nou standard de performanță atât pe plan intern, cât și european", a declarat Ionuț Negoiță imediat după semnarea contractului cu Adrian Mutu, pentru fcdinamo.ro.

"E o onoare pentru mine că Dinamo mi-a oferit șansa să debutez într-o funcție atât de importantă și îi mulțumesc domnului Negoiță pentru această provocare imensă în cariera mea! Sper să răsplătesc această încredere cu rezultatele pe care le așteaptă toți suporterii dinamoviști", a spus şi noul manager general al clubului din Ștefan cel Mare.

Ştirea iniţială:

Începând cu ziua de joi, 13 octombrie, "Briliantul" va fi noul președinte al clubului Dinamo.

Mutu s-a înțeles cu finanțatorul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, iar joi va fi prezentat drept noul președinte al clubului și va începe colaborarea cu Ioan Andone.

"Domnul Negoiță face ceea ce poate în momentul de față, trebuie apreciat pentru investițiile pe care le-a făcut, trebuie înțeles, pentru că atât se poate, momentan. Dinamo, în primul rând, are o politică corectă, o politică ce asigură clubului o stabilitate.

În momentul acesta, atât se poate, cred că e și normal, nu trebuie să se întindă mai mult decât îi este plapuma" , a declarat Adrian Mutu pentru Dolce Sport.

"Briliantul" a evoluat pentru echipa din Ștefan cel Mare în sezonul 1999-2000, câștigând două trofee.

Mai multe articole despre:
Dinamo Mutu