MENIU

ADRIAN MUTU a sărbătorit la un LOCAL DE FIŢE după ce a semnat cu PETROLUL

Adrian Mutu a semnat cu Petrolul
<p>Adrian Mutu</p>
<p>Adrian Mutu</p>
<p>Adrian Mutu</p>

ADRIAN MUTU a semnat contractul cu PETROLUL, a fost prezentat oficial, după care a revenit în Bucureşti şi a sărbătorit evenimentul în unul dintre cele mai fiţoase restaurante din Herăstrău, aproape de propria sa locuinţă.

ADRIAN MUTU a revenit în fotbalul românesc după 14 ani ani în care a testat mai multe echipe din Europa. A plecat de la Dinamo, în 2000, o tânără speranţă, care a făcut furori la Inter Milano, Verona sau Parma şi după trei ani a ajuns, unde nici nu visa vreodată, la Chelsea. Din păcate, însă, totul a început să se schimbe şi a început declinul "Briliantului".

ADRIAN MUTU a revenit în Italia, la Fiorentina, unde s-a reinventat, parcă, dar a fost numai un foc de paie. Acel ADRIAN MUTU care pleca din România în 2000, nu mai era, nu-l mai recunoştea nimeni. Au mai urmat şi alte echipe şi, într-un final, că tot se apropie de sfârşitul carierei, a ales să se întoarcă de unde a plecat, dar la prietenul Cosmin Contra, la PETROLUL, o echipă pe val, cu pretenţii la titlu.

ADRIAN MUTU a semnat, marţi, contractul cu PETROLUL, a fost prezentat oficial, apoi a revenit în Bucureşti, iar prima oprire a făcut-o la un luxos restaurant din zona Herăstrău, chiar aproape de propria locuinţă, unde a luat masa cu un bun prieten. Cei doi au zăbovit ceva vreme, au mâncat, s-au destins, au povestit despre una, despre alta... poate şi despre fotbal, iar spre seară s-au retras, surprinzător, liniştiţi, acasă la ADRIAN MUTU, câţiva metri distanţă de restaurant. Nu se dăduse, încă, stingerea, dar, probabil, ADRIAN MUTU a vrut să se acomodeze cu noul program pe care, vrea nu vrea, va trebui să-l respecte cu sfinţenie sub comanda lui Cosmin Contra.

Sursa: SpyNews.

Mai multe articole despre:
Petrolul Adrian Mutu Mutu Petrolul