MENIU

Adrian Ilie şi Viorel Moldovan la Realitatea Sportivă

Fl. Marin: Vom face memoriu împotriva lui Augustus Constantin ca acesta să nu ne mai arbitreze

Mozaic sportiv

Invitat la Realitatea Sportivă, managerul general al Stelei, Adrian Ilie a declarat că primul meci al roş-albaştrilor din această ediţie de campionat a fost greu pentru că Ceahlăul a marcat primul şi că meciul s-a jucat fără spectatori.

Celălalt invitat, managerul giuleştean Viorel Moldovan, a spus că şi rapidiştii au avut un meci greu deoarece aceştia veneau după meciul solicitant de miercuri cu Dinamo, din Supercupă.

Viorel Moldovan a mai declarat că arbitrii partidei, Dacia Mioveni - Rapid, a greşit faţă de ambele echipe şi că nu poate fi vorba de viciere de rezultat, cum au acuzat argeşenii.

Adrian Ilie a spus că prima măsură împotriva violenţelor de pe stadioane este un apel către suporteri. Iar dacă totuşi vor mai fi incidente în tribune se va trece la indentificarea suporterilor violenţi şi apoi la interzicerea acestora pe stadioane.

Intrat prin telefon, antrenorul Daciei Mioveni, Florin Marin, a declarat că argeşenii vor face memoriu împotriva lui Augustus Constantin, ca acesta să nu mai arbitreze pe Dacia, deorece prin greşelile făcute a viciat rezultatul.

Viorel Moldovan a mai explicat şi situaţia în care a plecat Ionuţ Rada la Steaua, spunând că acesta a obţinut o foaie de la club prin care se putea transfera la orice club. Rada a dorit să plece deoarece Cristiano Bergodi nu i-a garantat postul de titular la Rapid.
Mai multe articole despre:
Realitatea Sportivă Viorel Moldovan Adrian Ilie