MENIU

ADRIAN CRISTEA a ratat transferul în Israel din cauza Biancăi Drăguşanu

<p><a href="http://www.realitatea.net/tag/adrian-cristea_61177" target="_blank"><strong>Adrian Cristea</strong></a> şi Bianca Drăguşanu</p>

ADRIAN CRISTEA. Pus pe lista de transferuri de catre Steaua, ADRIAN CRISTEA a fost la un pas de a ajunge la Maccabi petah Tikva, echipa din Israel. ADRIAN CRISTEA a pozat în tricoul lui Maccabi, dar a revenit la Steaua, invocând o neînţelegere contractuală.

ADRIAN CRISTEA. Se pare însă că adevăratul motic pentru care ADRIAN CRISTEA a revenit în România este Bianca Drăguşanu!

"ADRIAN CRISTEA a păstrat tot timpul legătura cu Bianca. Şi înainte de căsătorie, şi după", a mărturisit un apropiat al fotbalistului pentru Ring.

Aceeaşi sursă spune că reîntoarcerea lui ADRIAN CRISTEA din Israel, unde ar fi trebuit să fie titular, până la vară, la Maccabi Petah Tikva, nu ar fi avut drept motiv principal neînţelegerile sale cu clbul Steaua în privinţa rezilierii contractului, ci mai degrabă cu dorinţa lui de a fi aproape de Bianca, asigurându-se că mult dorita despărţire de Victor Slav se va produce.

"Au păstrat legătura cât timp ADRIAN CRISTEA a fost plecat în Israel. Acum vorbesc non-stop prin SMS", a dezvăluit acelaşi apropiat al fotbalistului.

Mai multe articole despre:
Adrian Cristea Bianca Drăguşanu Cristea Steaua