MENIU

LOVITURĂ TERIBILĂ pentru STEAUA dată de ADRIAN CRISTEA

STEAUA. Lovitură teribillă pentru STEAUA dată de ADRIAN CRISTEA

Adrian Cristea a încercat o mediere cu Steaua legată de suma de 120.000 de euro pe care o solicită drept primă de calificare în Champions League, dar clubul din Ghencea a refuzat orice înţelegere. Cazul va ajunge în instanţele civile.

Adrian Cristea s-a prezentat, joi, în vederea realizării procedurii medierii cu Steaua, etapă premergătoare obligtorie unui proces civil. Pe post de mediator a fost Mihaela Eugenia Văduva.

"Astăzi (n.r. - joi), la ora 16:00 a fost termen în vederea informării cu privire la procedura medierii între Adrian Cristea şi clubul FC Steaua Bucureşti. S-a prezentat doar Adrian Cristea, care a fost informat cu privire la procedurta medierii. Cum Steaua nu a dat curs invitaţiei, părţile vor soluţiona acest caz la Tribunalul Bucureşti. Procedura medierii însă poate rămâne o variantă, se poate ajunge la o variantă a medierii şi când acest proces este pe rol”, a spus Mihaela Eugenia Văduva pentru Fanatik.

"Am parcurs această etapă, urmează acum un litigiu în faţa instanţelor civile. Atât! Mai mult nu vreau să declar!", a spus şi Adrian Cristea.