MENIU

ACS Poli Timişoara caută un manager general: Daniel Stanciu şi Cristi Bobar, favoriţi

Daniel Stanciu

Formatia ACS Poli Timisoara si-a asigurat matematic promovarea in Liga I, sâmbăta trecută, dupa victoria, cu scorul de 3-0, inregistrata in meciul din deplasare cu Metalul Resita, din etapa a sasea a a play-off-ului esalonului secund, Seria a II-a.

Conducătorul bănăţenilor Ioan Timofte nu va mai continua însă la gruparea de pe Bega. Favoriţi pentru înlocuirea acestui: Daniel Stanciu şi Cristi Bobar.

Unul dintre candidații la postul de manager sportiv la ACS Poli e reșițeanul Cristian Bobar. Cel care va împlini peste două zile 32 de ani a fost până în iarnă director sportiv la Dinamo și a purtat deja o discuție cu primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Plecarea lui Ion Timofte la vară va elibera un post care devine tot mai râvnit. Dacă Daniel Stanciu urmează să se decidă între ASA Tg. Mureș și ACS Poli, în cărți pentru rolul de manager sportiv pe Bega în Liga I se mai află două nume: Ovidiu Burcă (manager la Oțelul) și Cristian Bobar (ex-Dinamo). În legătură cu cel din urmă Nicolae Robu a recunoscut aseară la un post local TV că a purtat deja o discuție, precum a făcut și cu Stanciu.

Cei doi au putut fi de altfel văzuți în tribunele arenei ”Dan Păltinișanu” la partida cu Metalul. Bobar a activat în orașul natal ca jucător și apoi ca director (președinte) al clubului de Liga a III-a CSM Școlar, perioadă în care baza din Valea Domanului a fost refăcută. De la ”câini”, unde s-a format o echipă foarte tânără în plină criză, a plecat la începutul anului prin demisie, fiind înlocuit chiar de Daniel Stanciu, potrivit sport9.ro.

Întrebat de posibilitatea de a sosi la Timișoara ca manager sportiv, Cristian Bobar a recunoscut pentru SPORT9.ro: ”E adevărat, nu pot să fiu ipocrit… Mi-aș dori să lucrez la un club aproape de casă, cât mai aproape de familie”.

Mai multe articole despre:
Daniel Stanciu ACS Poli Timisoara cristi bobar