MENIU

Accident îngrozitor: a intrat cu maşina în 22 de oameni. 9 persoane, îngrijiri medicale

Autorităţile americane au arestat duminică noaptea un fan NASCAR, după ce acesta a intrat cu maşina într-un grup de 22 de spectatori în urma cursei Goody's Fast Relief 500 de la circuitul Martinville Speedway din Virginia. Nouă persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după accident, însă niciun spectator nu a fost grav rănit, informează Russia Today.

”Tot ce ştim până în acest moment este că un autovehicul a lovit cel puţin zece pietoni şi îi tratăm pe aceştia la centrul medical de pe circuit”, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei statale din Virginia, Corrine Geller.

De asemenea, nouă persoane au fost transportate la Spitalul Memorial din Carolina de Nord.

Geller a precizat că bărbatul arestat nu era sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul accidentului.

Cele nouă victime au vârste cuprinse între 13 şi 65 de ani, conform news.ro.

”Şoferul nu ştia ce făcea sau unde era. Puteai să auzi ţipete de ajutor. Cred că erau 15 sau 20 de maşini de poliţie şi ambulanţe. Bărbatul arestat era învelit într-un cearşaf până la gât. Cred că era într-o stare gravă”, a declarat un martor ocular.

Un alt martor de la locul accidentului a susţinut că bărbatul arestat părea că vrea să intre în mod intenţionat în mulţime.

”A condus direct înspre noi. S-a oprit şi s-a holbat la noi. M-a privit direct în ochi şi mi-a spus «la dracu cu asta». Apoi a intrat în mijlocul mulţimii”, a explicat Joel Fulp.

În acel moment, spectatorii părăseau circuitul Martinsville Speedway după victoria lui Jimmy Johnson.

Mai multe articole despre:
accident Nascar